BIOGRAFIA

Ja fa uns quants anys, quan els nens jugaven a caniques al carrer i el cel era ple d’estrelles, en petit Josep va aparèixer al món, preparat per menjar neules i torrons. La mare escrivia poesia mentre li feia plats exquisits i jerseis ben abrigats, i el pare entre números passava el dia ben atrafegat.

El col·le estava lluny de casa i moltíssim havia de caminar, i tot i que aleshores ho odiava, ara més agraït no pot estar. I és que en Josep era un nen de recursos, històries fantàstiques i personatges curiosos l’acompanyaven durant el viatge, sent aquestes les seves primeres històries salvatges.

Berenant torrades de pa amb vi i sucre en Josep es va anar fent gran, la història i la geografia li encantaven, i fer excursions d’en tan en tant. Quan va acabar el batxillerat es va adonar que ensenyar li apassionava, convertir els nens petits en cultes erudits.

Així doncs, professor va ser, però alguna cosa més li cridava l’atenció, el català li semblava encantador!

Biografia

Doncs tornem-hi, un altre cop a la universitat, que Literatura Catalana promet bastant. Treballant, fent pràctiques de conduir i amb la carrera per endavant, va ser com els següents anys va anar tirant. I amb el què havia viscut fins llavors, va adonar-se que amb constància i esforç qualsevol cosa pot donar-se. La seva primera història va plasmar en paper d’esborrany, i fent retocs, escoltant opinions i analitzant, una novel·la va anar creant.

Al principi sempre costa, però això no li va impedir seguir escrivint la prosa. De cop, la seva temàtica va començar a ser infantil, i és que havien nascut els seus dos fills. Volien que els expliqués un conte cada nit, i la seva imaginació va acceptar el repte encantada.

Més endavant va decidir que com que l’omplia tan escriure, cursos i tallers d’escriptura muntaria, així els altres podrien descobrir, que tots tenim un escriptor dins.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s